Kemal Kılıçdaroglu’nun Van mitingi başladı

featured
Van Beşyol Meydanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’un katılacağı Van mitingi gecikmeli olarak başladı.

14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi siyasi liderlerin seçim çalışmaları devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilini gezen ve çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 15:00’de başlaması gereken Van mitingi 15:50’de başladı.

Van Ferit Melen Havalimanı’nda karşılanan Kılıçdaroğlu, kalabalık bir konvoyla alana giriş yaptı. Van Beşyol Meydanı’nda düzenlenen mitinge halk yoğun bir ilgi gösterirken kentte ve alanda alınan yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroglu’nun Van mitingi başladı - Kemal Kilicdaroglunun Van mitingi basladi 3

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce kitle sık sık ‘Hak, Hukuk, Adalet’ sloganları atarken, alandan ara sıra ‘Jin, Jiyan, Azadî’ sloganları da yükseldi. Öte yandan çok sayıda Yeşil Sol Parti bayrağı da alandaki yerini aldı.

Kemal Kılıçdaroglu’nun Van mitingi başladı - Kemal Kilicdaroglunun Van mitingi basladi 2

Alanda kitlenin taşıdığı dövizlerde çoğunlukla ekonomik talepler yer alırken, ayrıca “Yeşil Sol Parti seninle” dövizleri de taşındı.

Kemal Kılıçdaroğlu’na mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

Millet İttifakı’nın Van il başkanları, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan danışmanlarından Rüstem Zeydan ile Van milletvekili adaylarının halkı selamlamasının ardından miting İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşması ile başladı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kemal Kılıçdaroglu’nun Van mitingi başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir