Kılıçdaroğlu Ardahan’da: Tüm alanlarda adaleti sağlayacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’da seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm alanlarda adaleti sağlayacağını söyledi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ardahan’da düzenlenen mitinge katıldı. 

Mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, adalet vurgusu yaparak, “Adaleti sadece mahkeme salonlarında değil; adaleti yolda, adaleti tarlada, fabrikada her yerde adaleti arayacağız. Çalışan için de adalet, ev kadını için de adalet. Sınava girenler için de adalet. Her şey için adalet” diye konuştu. 

Aile destek sigortası

14 Mayıs seçimlerinden sonra bütün Türkiye’ye hizmet üreteceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur. İnsan insandır ve başımızın üstünde yeri vardır. Engel çıkarıyorlar ben bunun farkındayım. Ama istedikleri gibi istedikleri kadar engel çıkarsınlar. Biz bu ülkenin halkına 85 milyona güveniyoruz ve sizin için çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz. Gençler, biliyorum bazen KPSS’yi kazanıyorsunuz, mülakatta eleniyorsunuz. Onu kaldıracağım. Ev kadınları… Sizin de derdinizi biliyorum. Sizin bir sosyal güvenliğiniz yok, onu da biliyorum. Primsiz, Aile Destekleri Sigortası’nı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

5’li çete vurgusu

Türkiye ekonomisinin dışa bağımlı hale getirildiğini işaret eden Kılıçdaroğlu, “Dışarıdan et getiriyorlar, dışarıdan canlı hayvan getiriyorlar. Dışarıdan arpa getiriyorlar. Dışarıdan yulaf getiriyorlar. Dışarıdan mısır getiriyorlar. Dışarıdan ne geliyorsa getiriyorlar. Ya Allah aşkına bu ülkenin ovaları yok mu? Tarlaları yok mu? Çalışan insanları yok mu? Hepsi var. Onlar beşli çetelere çalışıyorlar, ben halka çalışacağım” dedi.

Ardahan için seçim vaatlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, son olarak şunları söyledi: “Bu düzenin değişmesini istiyor musunuz? Bu harami düzenin değişmesini istiyor musunuz? Yoksulluğun bitmesini istiyor musunuz? Her evde huzurun, her evde bereketin olmasını istiyor musunuz? Üreticinin kazanmasını istiyor musunuz? O zaman hep beraber sandığa gideceğiz. Güzel Türkiye’yi inşa etmek için. Sandığa giderken, bir kişiyi yanınızda götüreceksiniz, mutlaka. Geçen seçimlerde; AK Parti’ye veya MHP’ye oy vermiş bir kardeşimizi de ikna edip, beraber sandığa gideceksiniz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu Ardahan’da: Tüm alanlarda adaleti sağlayacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir