1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ından tepki çeken açıklama

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ından tepki çeken açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nilay karakteriyle çok konuşulan Feyza Civelek, Defne Samyeli’nin YouTube platformunda yayınladığı Bir Sen Bir Ben adlı programda bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Dizinin gidişatını değiştiren aldatma konusu açılınca ise olayın kadında bittiğini, kadının erkeğe her şekilde yetmesi gerektiğini söyleyen Civelek, tepkilere neden oldu.

Set ortamını, diziyi ve gidişatı konuşan Civelek, en özel sahnesi olarak Doğa’yı zehirlemeye çalıştığı sahneyi örnek verdi. Samyeli ise sahneye nasıl çalıştığını sorunca “Mustafa gerçekten benim kocammış, ben gerçekten Nilay’mışım gibiydi. Mustafa’nın beni aldatabileceğini ve bunu yapmam gerektiğini düşündüm, o psikolojiyle hazırlandım bu sahneye” dedi.

Defne Samyeli, hem Nilay’ın sahne motivasyonu hem de dizinin gidişatını değiştiren olay olarak görülen ‘aldatma’ hakkında Feyza Civelek’e sorular sordu.

Feyza Civelek “Umarım kimse yaşamaz böyle bir şeyi” diyerek başladığı konuşmayı “Aslında iş kadında bitiyor. Erkeğin aldatmaması için kadının, erkeğine her şekilde yetmesi gerekiyor” diyerek bitirdi.

Defne Samyeli ise “Erkekler kadınları, kadınlar kendilerine yetemedikleri için mi aldatıyor?” diye sordu bu sefer. Feyza Civelek ise “Evet, bir farklılık arıyor. O yüzden gözleri dışarıda oluyor” dedi.

Feyza Civelek ise “Bu dediğim bir emrivaki değil. Sonuçta kadın içinden geliyorsa yapmalı. Zaten erkek, kadını seviyorsa aldatmaz.” dedi. Defne Samyeli tam tersi durumu sorduğunda ise “O zaman da erkek, kadına yetmeli. Sadece cinsellikten bahsetmiyorum” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ından tepki çeken açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir