Korkunç olay: Eşini, iki kızını ve komşusunu öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erbil’in Koye ilçesinde bir kişi eşini ve iki kızını öldürdü, oğlunu yaraladı. Olay yerine giden bir kişi ise başına isabet eden mermiyle yaşamını yitirdi.

Rûdaw’a konuşan Koye Sağlık Müdürlüğü Sözcüsü Şirwan Celal, Koye ilçesinin Azadi Köprüsü yakınında evini silahla basan Rızgar Q. isimli bir kişinin eşini, iki kızını öldürdüğünü, oğlunu ise yaraladığını, olay yerine giden komşularının ise silahtan seken kurşunla başından ağır yaralandığını söyledi.

Celal, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin yaşamını yitirmesiyle ölü sayısının 4’e yükseldiğini, diğer yaralının da tedavisinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Hastanede yaşamını yitiren kişinin olayla bir ilgisinin bulunmadığını belirten Şirwan Celal, “Bu kişinin katliamın olduğu eve yakın bir dükkanı bulunuyor. Silah seslerini duyunca yardım amaçlı olay yerine gidiyor. Silahtan seken bir mermi başına isabet etmiş. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralının ise tedavisi sürüyor” dedi.

Korkunç olayda;  Fatma Abdullah (63), kızları Çira Rızgar (31), Çiro Rızgar (18) ve olay yerine giden Siyamend Abbas (55) hayatını kaybederken, ağır yaralanan evin oğlu Şakew Rızgar (15) yoğun bakıma alındı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç olay: Eşini, iki kızını ve komşusunu öldürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir