1. Haberler
  2. Güncel
  3. Muş Belediye Eşbaşkanında AKP kalesine ziyaret

Muş Belediye Eşbaşkanında AKP kalesine ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş Belediye Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, AKP’nin elinde bulunan Kızılağaç Beldesine ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarete yurttaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Hafta sonlarını köyleri ve beldeleri gezerek halkla buluşmalarına ayıran Muş Belediye Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, ziyaretleri kapsamında AKP’nin elinde bulunan Kızılağaç Beldesine ziyaret gerçekleştirdi. Belde merkezinde yurttaşları ziyaret eden Söylemz daha sonra yurttaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Eş Başkan Söylemez, göreve geldiği günden bu yana sadece Muş merkezde değil, köyler ve beldelerde de düzenli olarak ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde hem aileleri ziyaret ediyor hem de güncel meseleler üzerine sohbetler gerçekleştiriyor. Halkın taziyelerine, düğünlerine ve diğer önemli etkinliklerine katılarak vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Söylemez, halkın taleplerini de yerinde dinleyerek çözüm yolları arıyor.

Muş Belediye Eşbaşkanında AKP kalesine ziyaret - mus

Eş Başkan Söylemez, halkla olan bu buluşmalarının ve ziyaretlerinin artarak devam edeceğini belirterek, “Amacımız, halkımızın yanında olmak, onların dertlerini dinlemek ve sorunlarına birlikte çözüm bulmaktır,” diyen Söylemez, Muş’un her köşesine ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş Belediye Eşbaşkanında AKP kalesine ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir