1. Haberler
  2. Güncel
  3. Öğrenci: Mesleğimizin 35. yılında destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz

Öğrenci: Mesleğimizin 35. yılında destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin 35. Yılına ilişkin bir açıklama yapan Van SMMMO Başkanı Yakup Örenci, Mesleğimizin 35. yılında destek veren tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler mesleklerinin resmi statüye kavuşmasının 35. Yılını kutluyorlar. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yakup Öğrenci, “13 Haziran 1989 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik meslekleri yasal statüsüne kavuşmuştur” ifadelerini kullandı.

Geride bıraktıkları bu süre içerisinde birlik ve beraberliklerini koruyarak etkin, saygın ve güçlü bir meslek camiası inşa ettiklerini, meslek mensuplarının ülke ekonomisinin gelişimi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydederek, “Topluma değer üreten, işletmeler ve kamunun güven sağlayan danışmanları oldular” dedi.

Yaptığı açıklamada Örenci şu ifadeleri kullandı:

“Geride bıraktığımız 35 yılda, Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği büyük bir dönüşüm geçirmiştir. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle birlikte, dijital muhasebe ve e-uygulamalar mesleğimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.  Bu dönüşüm sürecinde, meslektaşlarımız kendilerini sürekli geliştirmiş, yeni uzmanlık alanları ve beceriler kazanmıştır.

1989 yılında umutla, bugün gururla ve hep birlikte, gelecekte gelişerek ve büyüyerek var olacak mesleğimizin yasal statüye kavuşmasının 35. yıl dönümünde, mesleğimize katkı sağlayan tüm meslektaşlarımıza ve bize bu süreçte destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğrenci: Mesleğimizin 35. yılında destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir