1. Haberler
  2. Güncel
  3. Önüne geleni bıçaklayan saldıran iki kişiyi öldürdü 13 kişiyi yaraladı

Önüne geleni bıçaklayan saldıran iki kişiyi öldürdü 13 kişiyi yaraladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de dehşet dolu anların yaşanmasına neden olan olayda bir saldırgan merkez Eski Hal’de önüne gelen bıçakladı. Yapılan bıçaklı saldırıda en az 13 kişiyi bıçakla darbeleri ile yaralanırken, iki kişi de yaşamını yitirdi. Yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu gün Bingöl şehir merkezinde dehşet dolu anlar yaşandı. Edinile bilgilere göre, elinde ekmek bıçağıyla dolaşan bir kişi dehşet saçtı. Bıçaklı saldırgan önüne çıkan vatandaşları bıçakladı. Bıçaklanan kişiler çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye taşındı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti 13 kişi yaralandı. Saldırgan Emircan Zazaoğlu yakalandı.

Kaçan saldırgan yakalandı, ismi açıklandı

Edinilen bilgiye göre, saat 13.30 sıralarında Bingöl şehir merkezinde eline ekmek bıçağı alan kişi, Yenişehir ve Bahçelievler Mahallelerinde önüne çıkan vatandaşları bıçakladı. Kimliği belirlenemeyen kişi, 13 vatandaşı bıçaklayarak kaçtı. Son olarak Atatürk İlköğretim Okulu bölgesinde bir vatandaşı bıçaklayan şahıs, Aşağı Çarşı mevkiine doğru kaçarak izini kaybettirdi. Daha sonra polisler tarafından yakalanan saldırganın isminin Emircan Zazaoğlu olduğu öğrenildi.

Yaralanan vatandaşların yakınları Bingöl Devlet Hastanesine akın etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Önüne geleni bıçaklayan saldıran iki kişiyi öldürdü 13 kişiyi yaraladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir