Operasyon kapsamında evlere baskın: 17 gözaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bir soruşturma gerekçe gösterilerek bazı evlere düzenlenen baskınlarda aralarında HDK, HDP ve Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi üyeleri ile yöneticilerinin de bulunduğu en az 17 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Başakşehir, Esenyurt, Arnavutköy ve Küçükçekmece’nin de aralarında bulunduğu birçok ilçede polislerce evlere baskınlar düzenlendi.  Baskınlarda Halkların Demokratik Kongresi (HDK), Halkların Demokratik Partisi (HDP), Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Gençlik Meclisi üyeleri ile yöneticilerinin de aralarında bulunduğu en az 17 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan Devin Doğa Ayaz, Hülya İlyas, Serkan Şengül, Eylem Taşdemir, Mustafa Şişman, Serhat Tokuş, Arafat Emekçileri, Tufan Emekçileri, Erkan Özmen, Cevdet Biçer, Yunus Aslan, Berfin Koçak, Hividar Özdemir, Ömer Gülsül, Mervan Beyret, Adem Özgen, Onur İlbars, Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Gözaltına alınanların avukatlarıyla görüştürülmesine 24 saat kısıtlama getirilirken, soruşturma dosyasında gizlilik kararı olması nedeniyle gözaltı gerekçesi hakkında bilgi edinilemedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Operasyon kapsamında evlere baskın: 17 gözaltı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir