Rektör AKP seçim çalışması için sahaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AKP seçim çalışmalarında görüntülendi.

Demokrat Haber’den Selda Manduz’un haberine göre, AKP Milletvekili Adem Çalkın’ın paylaştığı görüntülerde Rektör Kapu, Kars’ın Sarıkamış İlçesi’ne bağlı Karapınar köyündeki seçim çalışmalarında görülüyor.

Fotoğraflarda Rektör Kapu’nun başını eğmesi ve kareye girmeme çabası görülüyor.

Çalkın paylaştığı görüntülerde, “Sarıkamış Karapınar Köyü Büyük bir kararlılıkla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımıza köy ziyaretlerimizden devam ediyoruz” dedi.

Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 2018 yılından bu yana Kafkas Üniversitesi (KAÜ) rektörlüğü görevinde.

https://twitter.com/Ademcalkin_Kars/status/1652655636071546889?cxt=HHwWkoC8we_itO8tAAAA

PROF. DR. Hüsnü Kapu kimdir?


Hüsnü Kapu, 1971 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt Köyü ’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini burada tamamlayan Kapu Atatürk Üniversitesini kazandı.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü okuyan Kapu 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda ise Doktora yapan Kapu, 2003-2012 yıllarında Yrd. Doç. Dr. olarak Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı.

2012-2013 yılları arasında Florida State Universitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak bulunan Kapu, 24 Mayıs 2013 tarihinde Doçent oldu. Kapu, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında görevine devam ederken Kalkınma Bakanlığı tarafından Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’na (SERKA) Genel Sekreter olarak atanmıştı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rektör AKP seçim çalışması için sahaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir