1. Haberler
  2. Güncel
  3. Savcı, oturacak yer olmadığını söyleyen mekânın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı

Savcı, oturacak yer olmadığını söyleyen mekânın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği iddia edildi

 

Ordu Aybastı’da, gittiği mekânda boş yer olmamasının ardından sinirlenen Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, mekanın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı. Gözaltına alınan 15 kişiden 12’si serbest bırakılırken, 3 kişi adliyeye sevk edildi. Tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği iddia edildi.

 

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitti. İddiaya göre, mekânın dolu olmasının ardından görevliler savcı Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi.

 

Yer olmamasından dolayı sinirlendi

Mekândan ayrılmasının ardından 45 dakika sonra yeniden dönen savcı Koca, oturacak yer olmaması nedeniyle sinirlendi. Çalışanlar, savcıya, pazar günü olmasından dolayı yoğun olduğunu, bir saat sonra yer olacağını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen savcı Koca, çalışanlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim” dediği iddia edildi.

 

“Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği iddiası

Mekânın sahibinin gelmesinin ardından tartışma daha da büyüdü. Savcının mekânın sahibine, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği ileri sürüldü. Tartışmanın büyümesinin ardından savcı jandarmayı çağırdı. Jandarmanın gelmesinin ardından savcı tehditlerini sürdürdü. Ardından mekânın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişiyi gözaltına aldırdı.

 

15 kişi gözaltına alındı, 3’ünün işlemleri sürüyor

 

12 kişi adliyeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, üç kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor. Kaynak: T24

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Savcı, oturacak yer olmadığını söyleyen mekânın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir