1. Haberler
  2. Güncel
  3. Serhat News’te yeni rekor:  En fazla tıklanan haber “ez di gora bave te nim”

Serhat News’te yeni rekor:  En fazla tıklanan haber “ez di gora bave te nim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgede Kürtçe, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 3 dilden yayın yapan tek internet sitesi Serhat News olarak son üç ayda 1 milyon 760 bin izlenme ile yeni bir rekora imza atmış oldu.

2021 yılında Van merkezli yayın hayatına başlayan www.serhatnews.com kısa sürede başta Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır, Ardahan olmak üzere bölgede en fazla izlenen  site konumuna geldi. Kürtçe, Türkçe ve İngilizce olmak üzere üç dilde yayın yapan Serhat News, dijital çağın en etkin siteleri içinde yer almayı  başardı. Dijital saldırılar ve açılan onlarca davaya rağmen büyüyerek yayın hayatına devam eden Serhat News birçok başarıya imza attı. Site son üç ayda 1 milyon 760 bin izlenme ile yeni bir rekora da imza atmış oldu.

En fazla aranan kelime Kürtçe oldu

ODTÜ mezuniyet töreninde açılan Kürtçe pankartta yer alan Madem Kürtçe bilinmeyen dil o zaman “ez di gora bave te nim” kelimesi en fazla aranan kelimelerden biri oldu.  Sitede 9 gündür Van Gölünde kaybolan Rojin Kabişen hakkındaki son gelişmelerin yanı sıra, kadına yönelik artan her türlü şiddet ve cinayetler ile, Belediyelerin çalışmaları, bölgedeki gözaltı ve tutuklamalarda en çok aranan kelimelerin içinde yer aldı.

Serhat News’te yeni rekor:  En fazla tıklanan haber “ez di gora bave te nim” - ez gota

Serhat News

ODTÜ mezuniyet töreninde açılan Kürtçe pankart büyük beğeni topladı

Tepki Ver | mutlu3
3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serhat News’te yeni rekor:  En fazla tıklanan haber “ez di gora bave te nim”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir