Son dakika: Akdeniz’de 6,4 büyüklüğünde deprem! Kıbrıs açığındaki tüm bölgede hissedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelen son dakika haberine göre; FAD, Akdeniz’de Kıbrıs açıklarında saat 04.07’de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Saat 04.07’deki deprem Kıbrıs’ta ve Akdeniz bölgesinde hissedildi. AFAD depremle ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada ‘Mersin-Antalya İl AFAD ve Kıbrıs Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.’ denildi.

Deniz yüzeyinin 5,06 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Mersin’in Anamur ilçesine yaklaşık 134 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Sosyal medyada, depremin Kıbrıs Adası başta olmak üzere Antalya, Mersin, Hatay, Adana, Isparta, Burdur ve Konya’da da hissedildiği kaydedildi. Ayrıca Kıbrıs açığındaki deprem Mısır, Suriye ve Lübnan’da da hissedildi.


AFAD’tan açıķlama


AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Akdeniz’de Anamur ilçemiz açıklarında saat 04.07’de 6,4 büyüklüğünde #deprem meydana geldi. Mersin-Antalya İl AFAD ve Kıbrıs Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadigi bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Son dakika: Akdeniz’de 6,4 büyüklüğünde deprem! Kıbrıs açığındaki tüm bölgede hissedildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir