1. Haberler
  2. Güncel
  3. Takva: O firmalar kentimizde finansal terörizmin baş aktörleridir

Takva: O firmalar kentimizde finansal terörizmin baş aktörleridir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Ticaret ve Sanayi odası üyelerinin finansmana erişimde büyük engellerle karşı karşıya bulunduğunu kaydeden Takva, İstanbul Merkezli Makro Değerleme A.Ş. hakkında ağır ithamlarda bulunarak, “Büyük bir keyfilik ve liyakatsizlikle hareket eden bu ve benzeri firmalar, şehrimizde ve ilimizde finansal terörizmin baş aktörleridir” ifadelerini kullandı.

Kent ekonomisi ülkenin son sıralamasında yer alan, istihdam alanında da son sıralarda seyreden Van’da üretim adına ise pek bir şey yok. Bu kapsamda eleştirilerin merkezinde yer alan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, sosyal medya hesabı X’de çarpıcı bir açıklamada bulundu. Takva, oda üyelerinin finansmana erişim konusunda ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya bulunduğunu söyleyerek, “Üyelerimizin finansmana erişiminde en büyük engel Ekspertiz değerleme firmalarıdır. Örneğin; Şehrimizde bankalar adına ekspertiz değerlemesi yapan, İstanbul Merkezli Makro Değerleme A.Ş ile iletişim kurma çabamızda bile başarılı olamadık” şeklinde tespitlerde bulundu.

‘Finansman terörizmin başaktörleridir’

Sosyal medya hesabında Takva şu ifadeleri kullandı:

FBüyük bir keyfilik ve liyakatsizlikle hareket eden bu ve benzeri firmalar, şehrimizde ve ilimizde finansal terörizmin baş aktörleridir!”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Takva: O firmalar kentimizde finansal terörizmin baş aktörleridir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir