Temelli: Muş Valisi hizmet yerine AKP için oy topluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını yürüten Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Sezai Temelli, “Vali, köy köy, mahalle mahalle gezip AKP için oy topluyor” dedi.  

Seçime sayılı günler kala Muş’ta çalışmalarını sürdüren Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) milletvekili adayları, ilçe, belde, köy ve şehir merkezinde hummalı bir çalışma yürütüyor. 

‘Valinin işi halka hizmet etmek’

Merkez’e bağlı Kızılağaç beldesinde seçim çalışmalarına giden Sezai Temelli, Serhat Dursun ve HDP milletvekili Burcu Çelik, orada Muş Valisi ile karşılaştılar. Vali’nin AKP için oy istemesine tepki gösteren Temelli, “Kürt halkının karşısında Yeşil Sol Parti’den başka bir seçenek yok. Önünüze seçenek getirenlere sorun bunca yıldır neredeydin?  Sen devletin valisisin, senin amacın halka hizmet etmek. AKP’ye hizmet etmek değil. Eğer sen halka hizmet etseydin bu yolların hali bu olmazdı. AKP yolunu bulsun diye atanmadın. Halka hizmet etmek için atandın ama şimdi de gelmişsin AKP’ye oy istiyorsun. Neden saray biraz daha zenginleşsin diye” diye konuştu.

Temelli, “İnsanlara şunu sorun, evet bizde oy istiyoruz, bize de sorun. Deyin ki, sen vekil olduğunda servetin neydi, şimdi ne?. Erdoğan’a sorun, sen siyasete atıldığında bir yüzüğün vardı, şimdi neyin var?” ifadelerini kullandı. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Temelli: Muş Valisi hizmet yerine AKP için oy topluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    7 Ekim 2023, 09:56

    […] Cumhuriyet Başsavcılığı, YSP Muş Milletvekili Sezai Temelli hakkında, Suriye’deki operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamalar […]

    Cevapla