TÜGVA Edremit temsilcisi belediyede üç koltukta oturuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda belediyede dönemin kayyımı tarafından kadrolaşan onlarca personel bulunuyor. Bunlardan biri de TÜGVA Edremit ilçe temsilcisi olan Doğan Nurses. Belediyede iki müdürlük koltuğunda oturan Nurses, aynı zamanda başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) devlette yapılanmasına dair belgelerin yayınlanmasıyla birlikte vakıftaki bazı kişilerin, ‘referanslar’ aracılığıyla belirli mevkilere geldiği ortaya çıkmıştı.

Van’ın en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda da TÜGVA ilçe yöneticisinin, belediyede ikisi müdürlük toplam üç koltukta oturduğu ortaya çıktı.

Belediyenin internet sitesinde de görünen detaylarda Doğan Nurses, yazı işleri müdürlüğü, insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü görevindeyken aynı zamanda belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyor.

Doğan Nurses’in twitter profilinde yer alan bilgiye göre ise kendisi TÜGVA’nın Edremit ilçe temsilcisi.

TÜGVA Edremit temsilcisi belediyede üç koltukta oturuyor - screenshot 4

Doğan Nurses, 2018’e kadar Edremit Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlüğü görevini sürdürürken, Edremit Belediyesi’ne 9 Kasım 2019 tarihinde kayyım olarak atanan Sinan Aslan tarafından belediyeye alındı ve kadro verildi.

halktv.com.tr’ye konuşan yerel kaynaklar, Nurses’in TÜGVA’nın verdiği imtiyazları kullandığını aktarırken belediyede çalışan diğer kişilere mobbing uyguladığını belirtti.

Serhat News

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TÜGVA Edremit temsilcisi belediyede üç koltukta oturuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir