Turkcell seçimde alt yapı çalışması yürütecekmiş!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yöneticileri AKP ile anılan Turkcell, seçim tarihlerinde teknik altyapı çalışması yürüteceğine dikkat çekerek, çalışanların plaza ve ofislere giriş çıkışları olmayacağını duyurdu.

Turkcell yönetimi, İstanbul merkezli çalışanlarına attığı mesajda, 12 Mayıs Cuma akşamı 21.00 ile 15 Mayıs Pazartesi günü 06.00 saatleri arasında plazalarında yapılacak “teknik altyapı” çalışmaları nedeniyle plaza ve ofislere zorunlu haller dışına giriş yapılmayacağına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, bu tarihler aralığında VPN bağlantısının da yapılmayacağı belirtildi.

Turkcell ve AKP ilişkisi

Türkiye Varlık Fonu’na bağlı Turkcell’in yönetim kurulu üyelerinin birçoğu SPK kararı ile atandı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, 2013 yılında SPT tarafından Turkcell’e atanırken, kendisi AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yerli otomobil için babayiğitler arıyoruz” sözlerini ardından gönüllü olarak yerli otomobil üretimine girdi. Bağımsız yönetim kurulu üyesi Atilla Koç ise 59’uncu hükümette Kültür ve Turizm bakanlığı yapmıştı. Bir diğer bağımsız yönetim kurulu üyesi Mehmet Hilmi Güler, 58-59 ve 60’ıncı hükümetlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev aldı.

Kendisi halen Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık görevinde. Güler ve Koç daha önce Fethullah Gülen’e yönelik ziyaretlerde de bulunmuştu. Bir diğer yönetim kurulu üyesi Bekir Pakdemirli ise, 10 Temmuz 2018 yılında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakanı olarak görevlendirilmişti. Söz konusu hesapların birçoğu yaptıkları sanal medya paylaşımlarında ise AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AKP’nin seçim çalışmalarını paylaşarak propaganda yapılıyor.   

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Turkcell seçimde alt yapı çalışması yürütecekmiş!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir