1. Haberler
  2. Güncel
  3. Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor

Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba Belediyesi, ilçe geneline yaydığı çalışmalarını hızlandırırken, yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyan halk ise yapılan çalışmaların devam etmesini istiyor.

Tuşba Belediyesi, ilçenin bütün mahallelerinde başlattığı yol çalışmalarına devam ediyor. Yol çalışmalarıyla beraber altyapı çalışmalarını da sürdüren Tuşba Belediyesi, altı aylık süreçte birçok mahallede başlattığı yol ve altyapı çalışmalarını tamamlarken diğer mahallelerde çalışmalar sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gedikbulak (Canîk) Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Müdürlük asfalt, yama, stabilize yol çalışmaları yürüttüğü mahallelerde aynı zamanda altyapı çalışmalarına da devam ediyor. Gedikbulak (Canîk) Mahallesi’nde başlatılan koruge boru döşeme çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, altyapı sorunlarını çözmek için fazla mesai harcayarak, ilçedeki ulaşım sorunlarını çözmek için büyük çaba sarf ediyor.

‘Belediyeden ne istediysek hepsini yerine getirdi’

Gedikbulak (Canîk) Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İleri, Tuşba Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, “Hem şahsım hem de köyüm adına Tuşba Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu altı aylık süreçte belediyeden ne istediysek hepsini yerine getirdiler. Belediye Eşbaşkanları, Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyelerimize hem kendi adıma hem de köyüm adına teşekkür ediyorum,” dedi.

‘Belediyemiz her konuda halkla birlikte’

Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getiren bir mahalle sakini, “Hizmetlerinden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. Belediyemiz her zaman ve her konuda halkla birliktedir. Halkla birlikte olduğu, halkla iç içe olduğu için belediyemizden memnunuz. Bu hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Halkla birlikte olmalarına seviniyoruz, mutlu oluyoruz,” dedi.

‘Yönetime geldiğimiz ilk günden beri halkla birlikte karar aldık’

Eşbaşkan Hanım Akkoş, yapılan çalışmaların devam edeceğini belirterek, halkçı belediyecilik anlayışının karşılığını aldıklarını söyledi.

Halkla birlikte hareket etmenin, halktan gelen talepleri dikkate alarak çözüm üretmenin yönetim anlayışlarının esası olduğunu vurgulayan Eşbaşkan Akkoş, “Gelin sözümüzü beraber kuralım, dedik. Yönetime geldiğimiz ilk günden beri halkla beraber karar aldık, halkla beraber sorunları çözdük. Tuşba ilçesinin en temel sorununun ulaşım ve altyapı olduğunu tespit ettikten sonra hemen çalışmalara başladık,” dedi.

Eşbaşkan Akkoş, altı aylık süreçte 67 mahallenin neredeyse tamamında yol çalışması başlattıklarını belirterek, “Başlattığımız yol çalışmaları, yurttaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Hizmetlerimizden memnun kalan, bize çalışmalarımızda destek olan, yol gösteren tüm halkımıza bir daha teşekkür ediyorum,” dedi.  Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor - tusba belediyesi 1 Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor - tusba belediyesi 2 Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor - tusba belediyesi 3 Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor - tusba belediyesi 5 Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor - tusba belediyesi 6

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tuşba’da çalışmalar hızlandı, halk yapılan hizmetlerin devam etmesini istiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir