1. Haberler
  2. Güncel
  3. Tuşba’da itfaiye ekiplerine plaket verildi

Tuşba’da itfaiye ekiplerine plaket verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba Belediye Eşbaşkanları İtfaiye Haftası kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini ziyaret etti. Ziyaret sonrası itfaye ekiplerine plaket verildi.

İtfaiye Haftası kapsamında Van B.Ş.B. İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini ziyaret eden Tuşba Belediye Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bozkurt itfaiye çalışanlarına plaket verdi. Tuşba Belediye Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bozkurt, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Van B.Ş.B. Daire Başkanı Sıdkı Çelik, Eşbaşkanlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Tuşba Grup Amiri ve Su Altı Arama Grup Amiri Ferhat Kıpçak ise, “Bunu düşündüğünüz ve bizlere destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz,” dedi.

 

‘İtfaiye Sadece İnsan Hayatının Değil Doğayı ve Hayvanları da Gözetiyor’

Ziyaret sırasında konuşan Eşbaşkan Hanım Akkoş, ekiplere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bir şehrin en önemli birimi itfaiyedir. Her koşulda her saatte hazır olan, belli bir saati olmayan itfaiye çalışanlarının emeği büyük. İtfaiye Haftası dolayısıyla hem haftanızı kutluyoruz hem de emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın özellikle Çarpanak Adası’nda günler süren arama kurtarma çalışmaları sırasında verdikleri emekten dolayı da kutluyoruz,” dedi.  Eşbaşkan Akkoş sözlerini şöyle sürdürdü: İtfaiye en kritik zamanlarda can kurtaran bir misyon yüklenerek sadece insan hayatını değil, doğayı ve hayvanları da gözeten bir çaba içerisinde olmuştur. Bu çaba ve emek karşısında iyi ki varsınız diyoruz.”

Tuşba’da itfaiye ekiplerine plaket verildi - tusba2

‘Her Koşulda Hazır Olan İtfaiye Emekçilerinin Çabası Yadsınamaz’

Eşbaşkan Ümit Keser, itfaiye emekçilerinin önemine değinerek, “Dünyada bazı şeyler vardır, bir kenarda durur, ama ihtiyaç olduğu zaman bulamazsanız hayatla imtihanı olur, itfaiye böyle bir şey. Temenni ederiz ki hiç kimsenin ihtiyacı olmasın itfaiyeye, ama ihtiyaç olduğunda koşup yetişen, işinin olmazsa olmazı olan bir çaba ve zahmet içerisinde olan itfaiye emekçileri her zaman olmaları gereken yerde olmayı başarmışlardır,” dedi.  Eşbaşkan Keser, “Ne koşulda olursa olsun hazır bulunma halini devam ettiren arkadaşların emeği yadsınamaz. Özellikle Çarpanak Adası’nda Su Altı Arama Kurtarma çalışmalarında gösterdikleri çabadan dolayı İtfaiye Daire Başkanlığımızı hem ziyaret etmek hem de küçük bir plaket takdim etmek için bu ziyareti gerçekleştirmek istedik,” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tuşba’da itfaiye ekiplerine plaket verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir