1. Haberler
  2. Güncel
  3. ‘Uygun fiyata telefon ve beyaz eşya’ diyerek 350 iş arkadaşını dolandırdı

‘Uygun fiyata telefon ve beyaz eşya’ diyerek 350 iş arkadaşını dolandırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bir kamu kurumunda çalışan Ramazan M, ‘Uygun fiyata telefon ve beyaz eşya’ diyerek aralarında daire başkanlarının da bulunduğu 350 mesai arkadaşını dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırıcılığın bununla da sınırlı olmadığı, çok sayıdan da borç para aldığı iddiaları ileri sürüldü.

Ankara’da bir kişi, çalıştığı kamu kurumundaki mesai arkadaşlarını dolandırdığı ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, “Ucuz telefon ve elektronik eşya” vaadiyle aralarında daire başkanlarının da bulunduğu 350 kişiyi dolandıran Ramazan M. Kimilerinden de “Borcum var” diyerek borç para aldığı, bazı mesai arkadaşlarının hebasından kredi çektiği iddialar arasında.

Mesai arkadaşlarından 300 milyon TL toplayan Ramazan M’nin işe gelmemesinden şüphelenen arkadaşları ailesine ulaşarak durumu anlattı. Duydukları karşısında şoke olan eski eş Ö.Ö. Ramazan M. için müracaatta bulunurken, dolandırıldıklarını fark eden mağdurlar şikayetçi oldu.

Başsavcılık tarafından Ramazan M. hakkında ‘Kişinin kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırma’ suçundan soruşturma başlatılırken, Ramazan M’nin 350 kişiyi yaklaşık 300 milyon lira dolandırdığı ortaya çıktı. Yurtdışına kaçmaya çalışırken Bursa’da yakalanan şüpheli, işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(Kaynak)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Uygun fiyata telefon ve beyaz eşya’ diyerek 350 iş arkadaşını dolandırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir