Van Belediyesi olmayan parkın reklamını yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Marangozlar Sanayi Sitesi’nde 12 dönümlük alanda park yapımını başlatacağını Van Büyükşehir Belediyesi tarafından duyuruldu. Ancak ismi olan ama cismi olmayan parkta çalışma falan da yok!

Yeni Marangozlar Sanayi Sitesi’nde Van Büyükşehir Belediyesi park yapımına başladığını ifade etti ama ortada park çalışması görülmedi. Kentte yeşil alan sayısını artırmak adına birçok yeni projeyi hayata geçirdiğini iddia eden Büyükşehir Belediyesi, yeni bir park yapımı için harekete geçtiğini vurguladı.

Erciş Yolu üzerinde bulunan Yeni Marangozlar sanayi Sitesinde atıl durumdaki 12 dönümlük arazi üzerine Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir park yapılacağı öne sürüldü. Yapılan park ile alandan geçen dere ıslah edilirken, sel ve taşkın sularının da önüne geçileceğini iddia eden Van Büyükşehir belediyesi, mevsim şartlarına uygun ağaçlar dikilip, sanayi esnafı ve vatandaşın iyi vakit geçirmesi için de kamelyalar ve oturma bankları, parkta yürüyüş yolları, çocuk ve spor alanları, süs havuzları lavabo ve tuvaletler yapılacağını ve yaz mevsimine kadar hizmete geçirilmesi iddialar arasında yer aldı. (Van Gazetesi)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Belediyesi olmayan parkın reklamını yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir