1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Bölge Hastanesindeki Kafeterya kiraya verilecek! İşte kiralama şartları

Van Bölge Hastanesindeki Kafeterya kiraya verilecek! İşte kiralama şartları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan resmi ilana göre, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma (Bölge) Hastanesinde bulunan merkezi kafeterya kiraya verilecek. İşte kiralama bedeli ve ihale detayları…

 

T.C Sağlık Bakanlığı Van İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde bulunan Ana Bina Merkez Kafeterya yeri 3 yıl süre ile kiraya verilecek. Kiralama bedeli ve ihale tarihi haberimizde…

 

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Söz konusu kantin ihalesi 2886 sayılı devlet ihale kanununun 35. Maddesinin a bendine göre Kapalı Teklif Usulü ile yapılarak kiraya verilecektir. İhale, 27 Ağustos 2024 saat 10:00’da Van İl Sağlık Müdürlüğü ihale toplantı odasında yapılacaktır.” denildi.

 

Kiralama bedeli

Van Bölge Hastanesindeki Kafeterya kiraya verilecek! İşte kiralama şartları - bolge hastanesi kafeterya

Gerekli belgeler

 

1.İstekliler ilanda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar Van İl Sağlık Müdürlüğü Satınalma Birimine ihale evraklarını kapalı zarfta teslim edecekler veya 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri evraklarını iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderebileceklerdir. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde ihale dosyasının içinde teklif mektubunu da sunacaktır. Bu durumda posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez. Satınalma Birimi dışında dosya teslimi olmayacaktır. Belirtilen saatten sonra ihale dosyası teslim alınmayacaktır.

2. Geçici teminat ve dokümanın alındığına dair makbuz.

Geçici Teminat; Geçici teminat olarak Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliğin 26. ve 27. Maddelerinde tarif edilen ekonomik değere sahip belgeler sunulabilir. Tahmini toplam bedelin en az % 10’u oranında 1.293.719,56 TL (BirMilyonİkiYüzDoksanÜçBinYediYüzOnDokuzTürkLirası ElliAltıKuruş)’dan az olmamak üzere sunacaktır. Geçici teminatın nakit olarak yatırılması durumunda Van İl Sağlık Müdürlüğü TR 40 0001 2009 3390 0005 0000 79 iban numarasına Halk Bankası Van Şubesine yatırılacaktır, yatırılacak tutarlar ve teminat adı açıklamalar kısmında (isteklinin adı/ticari unvanı-TC kimlik numarası/vergi kimlik numarası, IBAN numaralarını, ihalenin adını, belirtilmesi), geçici teminatın, teminat mektubu olarak sunulması halinde bankalardan 2886 sayılı Kanunun 26.ve 27 maddelerine göre düzenlenmiş süresiz geçici teminat mektubu ve teyidi olmalı (Teminat Mektubu üzerinde idarenin adı, işin adı, Mektup sahibi firma/kişi adı, ihalenin tabi olduğu yasa ve süresiz olduğu ibareleri ve beraberinde teyit yazısı mutlaka bulunmalıdır) Kanun, Kararname, tüzük ve yönetmeliklere aykırı olarak düzenlenmiş banka mektupları kabul edilemez.

 

Dokümanın alındığına dair makbuz, İhale dokümanları WEB sitemiz olan https://vanism.saglik.gov.tr/  adresinde görülebilir ve 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası) karşılığı ihale doküman bedeli Van İl Sağlık Müdürlüğünün Halk Bankası Van şubesi IBAN: TR 40 0001 2009 3390 0005 0000 79 no’lu hesabına yatırılarak Satın alma Biriminden satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın alması zorunludur.

 

  1. Gerçek kişi olması halinde Nüfus Cüzdanı sureti veya fotokopisi, tüzel kişi olması halinde ise vergi kimlik numarasını gösterir belge.

 

4.Tebligat için son 3 (üç) ay içerisinde alınmış İkametgâh Belgesi.(Nüfus Müdürlüğü, Muhtarlık veya e-devlet sistemi üzerinden alınan belge)

 

a.Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

 

b.Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

 

6.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

 

a.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

 

b.Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

 

7.Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

 

8.Son altı ay içinde alınmış Adli sicil kaydı Belgesi (Adli kaydının olması halinde işletmeye engel teşkil edip etmediği ihale komisyonunca değerlendirilecek)

 

9.İlk ilan tarihi itibarı ile Vergi Dairesine Borcunun Bulunmadığına Dair Belge. (İlk ilan tarihi ile ihale günü arasındaki ilk ilan ve ihale günü dâhil olmak üzere herhangi bir gün Vergi daireleri veya Resmi İnternet Sitesinden alınabilir.)

 

10.İlk ilan tarihi itibarı ile SGK Borcunun Bulunmadığına Dair Belge. (İlk ilan tarihi ile ihale günü arasındaki ilk ilan ve ihale günü dâhil olmak üzere herhangi bir gün SGK veya Resmi İnternet Sitesinden alınabilir.

 

11.İlgili Kafeterya İhalesine; kantincilik işletmenliği ustalık belgesi veya mesleki ve teknik diploması (Aşçı, Pastacı, Otelcilik) olan istekliler veya Kamu kurumlarında kafeterya/kantin işletmeciliği yaptığını belgeleyenler, firmasının faaliyet alanında büfe, kafeterya, lokanta, pastane, otelcilik, market işletmeciliği yapanlar, yemek hazırlama ve sonrası hizmet gerçekleştiren firmalar girebilir)

 

12.Yer Gördü Belgesi. İhaleye katılan her istekli, kiralanacak taşınmazı yerinde gördüğüne ve özelliklerini öğrendiğine dair Hastane İdaresince düzenlenecek belgeyi imzalı şekilde ihale dosyasına ekleyecektir. İlgili belgeyi ihale dosyasına bırakmayan istekliler ihale dışı bırakılacaktır.

 

13.İş Deneyim Belgesi: İstekliler, ilan tarihi itibari ile son beş yıl içerisinde kantin-büfe-kafeterya-pastane, lokanta, otelcilik veya market işletmeciliği iş kollarında faaliyet gösterip işin tamamlandığına ilişkin Kamu Kurumu veya Özel Sektörde alınmış muhammen bedelin %20’sinden az olmamak üzere iş deneyim belgesi sunacaklardır. Özel sektörde alınan iş deneyim belgelerinde sözleşme ve bu sözleşmeye ait damga vergisinin yatırıldığına dair makbuzu ihale komisyonuna sunacaklardır.

 

14.Ticaret/Sanayi ve / veya İlgili Meslek Odasından ihalenin ilk ilan tarihinden sonra alınmış Mesleki Faaliyetten Men Olmadığını veya Mesleki Faaliyetinin Devam Ettiğini Gösteren Belge,

 

15.İdarece düzenlenen şartname hükümlerinin kabul edildiğine dair istekli tarafından her sayfası imzalanmış şartname,

 

16.İhale ile ilgili şartname ve ekleri her gün mesai saatleri içerisinde Van İl Sağlık Müdürlüğü merkezi satın alma biriminde veya web sayfasında (https://vanism.saglik.gov.tr/)  görülebilir.

 

  1. Ortak girişim olarak ihaleye teklif verilemez.

 

  1. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir.

 

19.İhale konusu kira bedeli üzerinden alınacak vergi, resim, harç vb. ihaleyi kazanacak yüklenici tarafından ödenecektir.

 

20.Firmaların kamu ihalelerinden yasaklı olup olmadığı sorgulanacaktır. Yasaklı olan firmaların şartları tam bile olsa ihale dışı bırakılacaktır.

 

21.İhaleye iştirak edeceklerin, İhale tarih ve saatinden önce istenen evrakları dosya halinde kapalı zarfta imzalı olarak Van İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimine teslim etmeleri gerekir. Belirtilen saatten sonra ihaleye iştirak kabul edilmeyecektir.

 

22.İhale komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez. (Van Olay)

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Bölge Hastanesindeki Kafeterya kiraya verilecek! İşte kiralama şartları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir