1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu!

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kentte en fazla gazeteci üyesi bulunan ‘Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ 11’inci kez genel kurula gitti. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir’in yarıştığı seçimde Orhan Aşan farkla kazandı.

Van ve ilçelerinde yüzden fazla üyesi olan, kentin en büyük meslek kuruluşu olan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti bugün düzenlenen seçim ile yeni yönetimini belirledi. DHA Muhabiri Orhan Aşan ve WanHaber sitesinin genel yayın yönetmeni Uğur Tunçdemir’in yarıştığı seçimde yeni başkan Orhan Aşan yapılan seçimi kazanarak Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.

Onlarca gazeteci üyelikten çıkarılmıştı

Kayyım döneminde Van Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini yürüten Fatih sevinç ve ekibi tarafından uzun zamandır yönetilen cemiyete başta muhalif gazeteciler olmak üzere onlarca gazeteci üyelikten çıkarılmıştı. Son iki yılda hiçbir faaliyeti olmayan cemiyette yıllar sonra sahada çalışan gazetecilerin başa gelmesi kentte gazeteciler arasında büyük bir umut yarattı.

 

İşte oy dağılımı;

 

109 üyesi bulunan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nde 95 kişi oy kullanırken 13 kişi ise sandığa gitmeyerek oy kullanmadı. 2 geçersiz oyun çıktığı sandıkta Orhan Aşan 58 oy alırken Uğur Tunçdemir 35 oy aldı. Bu sonuçla DHA Muhabiri Orhan Aşan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu.

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu! - acb714fe ec85 486c bfec 3e2ebcf15467

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı belli oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir