Van ve Hakkari’deki sınır kapılarında oy verme işlemi başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van ve Hakkari’deki sınır kapılarında, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemleri başladı.

Van ve Hakkari’deki sınır kapılarında, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemleri başladı. Hakkari’nin Irak’a açılan Çukurca ilçesindeki Üzümlü Gümrük Kapısı’nda da sandık kuruldu. Türkiye’nin İran’a açılan sınır kapıları Kapıköy ve Esendere ile Irak’a açılan Üzümlü Sınır Kapısı’nda yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar oy kullanabilecek.

Van ve Hakkari'deki sınır kapılarında oy verme işlemi başladı - AA 20230427 30972511 30972501 VAN VE HAKKARIDEKI SINIR KAPILARINDA OY VERME ISLEMI BASLADI


Üç sınır kapısında da birer sandık kuruldu. Bir başkan, bir kamu görevlisi üye ve son genel seçimde Türkiye’de en çok oy alan üç siyasi partinin bildirdiği kişilerden oluşan yurt dışı sandık kurulları, sınır kapılarında oy verme alanlarındaki yerlerini aldı.

Van ve Hakkari'deki sınır kapılarında oy verme işlemi başladı - AA 20230427 30972511 30972507 VAN VE HAKKARIDEKI SINIR KAPILARINDA OY VERME ISLEMI BASLADI

Sınır kapılarındaki oy verme işlemi 24 saat esasıyla gerçekleşecek ve 14 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de sona erecek. (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van ve Hakkari’deki sınır kapılarında oy verme işlemi başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir