1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da dünyaca ünlü otel markası kaçak yapı ile sözleşme imzaladı

Van’da dünyaca ünlü otel markası kaçak yapı ile sözleşme imzaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit sahilinde, gölün izinsiz olarak doldurulması ve ruhsatı olmaması nedeniyle belediye tarafından defalarca mühürlenen yapı ünlü otel markası Şheraton ile sözleşme imzaladı. Sözleşme gereği ‘kaçak yapı’ Sheraton Oteli olarak hizmet verecek.

Van’ın Edremit ilçesinde eski Tuşba Oteli’nin bulunduğu alanda, gölün doldurulması ile yapı ruhsatı alınmadan yeni yapının inşa edilmesi sonucunda defalarca belediye tarafından mühürlenen yapı, dünyaca ünlü otel markası Sheraton ile sözleşme imzaladı. Alınan bilgilere göre Ölmez Madencilik CEO’su Azad Ölmez ile Marriott&Sheraton Yönetici Müdürü Berker Yurtbulmuş arasında franchise anlaşması İstanbul’da The St. Regis otelinde gerçekleştirildi. Van’da dünyaca ünlü otel markası kaçak yapı ile sözleşme imzaladı - kacak otel 2

160 odalı ‘Kaçak’ otel

Anlaşma kapsamında, bölgede inşa edilen en büyük otel kompleksi olan Sheraton, 160 oda kapasitesiyle hizmet verecek. Otel bünyesinde, et ve balık restoranları, geniş balo salonları ve SPA alanları yer alacak. Proje hakkında Yüksekova Haber’e açıklamalarda bulunan İş insanı Azad Ölmez, “Van’ımız, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri ve bu Sheraton Oteli ile bölgenin en prestijli otel projelerinden birini hayata geçireceğiz. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi.

Otelin kasım 2025’te açılması hedefleniyor

Serhat News

Tepki Ver | sinirli4
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da dünyaca ünlü otel markası kaçak yapı ile sözleşme imzaladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir