Van’da feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Özalp yolu üzerinde bulunan Sıhke Göleti civarında meydana gelen kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaza, Van’ın Özalp yolu üzerinde bulunan Sıhke Göleti civarında meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 33 EBT 70 plakalı araç ile 65 KA 187 plakalı beton mikseri kamyon ile çarpıştı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye 122 Acil Servis, Polis ve Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Van’da feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi - van kaza1

Araçta sıkışan 3 yaralı çıkartılıp ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Haber Çaldıran’dan edinilen bilgiye göre feci kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki genç hayatını kaybetti.

Haberde hayatını kaybeden gençlerin Çaldıran’a bağlı Yaykılıç (Golesor) mahellesinden Yusuf Bilici ile Kilimli (Medquli) Mahallesinden Burak Ayyıldız olduğu bilgisi paylaşıldı. Kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Van Çaldıran doğumlu 16 yaşındaki B.A adlı gencin de tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Van’da feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi - van kaza

Vatandaşlar daha öncede aynı yerde bir çok kazanın meydana geldiğini belirterek, çevre yolu çalışmalarının olduğu söz konusu bölgede gerekli önemlerin alınmamasına tepki gösterdi.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir