Van’da Gülaçar rüzgârı: Ben olmayacaksam eşim olsun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala milletvekili aday adaylarını, tatlı bir telaş sarmaya başladı. Herkes heyecanla adaylık onayının müjdesini bekliyor. Van’da da milletvekili aday adayı sayısı 250’yi geçmiş durumda.

Bu arada aday başvurularında Gülaçar ailesi AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar‘ı Van ve İstanbul’dan aday adaylığı kesmemiş olacak ki, eşi Necla Gülaçar da Ankara’dan AKP milletvekili aday adayı olmuş.

AKP’liler arasında dalga konusu olan eşlerin aday adaylığı, siyasette ender rastlanan durumlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Durumu tiye alan AKP’liler, “Bakın hele çocukları da farklı illerden aday adayı olmamış mı?” diye biz basın mensuplarına takılıyor.

Osman Nuri Gülaçar imam, eşi Necla Gülaçar ise yazar olarak biliniyor Van’da.

Osman Nuri Gülaçar’ı yakından tanıyanlar “Vaazları etkiliydi, vaazlarını dinleyenler kendinden geçerdi, siyasete karşıydı, oy vermeye karşıydı, bu düzende oy vermeyi reddeden biriydi, onun için tüm partiler aynıydı, nasıl oldu da siyasete girdi, hâlâ aklımız almıyor,” diye şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Umarım bunu söyleyenlerin eşinin aday adaylığından haberi yoktur. Maazallah hayatlarının ikinci bir şokunu daha yaşama tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Çünkü biz de ilk duyduğumuzda kısa süreli de olsa bir şaşkınlık yaşadık. “Bu kadar da olmaz dedik,” ama olmuş.

Bir zamanların hey gidi Osman Hocası hey, yıllardır karşısında olduğun siyasette kimin aklına gelirdi ki şapkadan tavşan çıkaracağın, kimin aklına gelirdi ki herkese ters takla attıracağın.

Hey gidi Osman Hoca hey, ilmi siyaset dedikleri bu olsa gerek.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da Gülaçar rüzgârı: Ben olmayacaksam eşim olsun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir