1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da ‘Güzellik’ fuarı açılıyor

Van’da ‘Güzellik’ fuarı açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Güzellik Kozmetik Fuarı’, 2-4 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak. Kentte 4’üncü kez gerçekleştirilecek fuar, sektörün ünlü markalarını ziyaretçilerle buluşturacak.

 

Van’da güzellik sektörü 4’üncü kez bir araya gelecek.  Us Fuar’ın güzellik sektöründeki etkin deneyimiyle gerçekleştirilecek Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı, 02-04 Haziran 2024 tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, özel showlar ve eğitimlerin de yer alacağı fuarda, medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tırnak, el ayak, saç bakım, saç kaynak, lazer ve zayıflama ekipman ve ürünlerinin sergileneceğini söyledi.

Komşu ülkeler davet edildi

 

Van’ın yanı sıra çevre kentler, İran, Azerbaycan ve Irak’tan ziyaretçilere yönelik davette bulunduklarını belirten Selviler, ‘Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı’na doktorlar, dermatologlar, güzellik uzmanları, kuaförler, estetik güzellik merkezleri temsilcileri ilgi gösterecek. Ulusal ve uluslararası markaların ürünleri ve sektördeki yeniliklerin sergileneceği Beauty Life Van’a destek veren STK’lara, kurumlara ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle ilgili herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da ‘Güzellik’ fuarı açılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir