1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da ilçelere bağlı mahalle ve mezra yolları sıcak asfalt ile buluşuyor

Van’da ilçelere bağlı mahalle ve mezra yolları sıcak asfalt ile buluşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi Muradiye (Bêgirî) ilçesine bağlı Görecek (Mozexan) Mahallesi ve Saraç Mezra yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. 3,7 kilometrelik yolda altyapı, plentmiks temel (PMT) ve sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

Kısıtlı bütçeye rağmen halka yönelik hizmetlerini sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentteki yaklaşık 6 bin kilometrelik yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Muradiye (Bêgirî) ilçesine bağlı Görecek (Mozexan) Mahallesi ve Saraç mezra yolunda sıcak asfalt serimi yapıyor. Muradiye Şelalesi’ne giden yolun devamı niteliğindeki yolda kısa süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Ekipler daha önce sathi kaplama olan ve kullanım ömrünü tamamlayan yolda altyapı ve üstyapı çalışması ve PMT çalışmalarını tamamlayarak, sıcak asfalt serimine geçti.

Kısa sürede tamamlanması planlanan yolda ayrıca Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yol çizgi ve trafik uyarı levha çalışmaları da yapılacak.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da ilçelere bağlı mahalle ve mezra yolları sıcak asfalt ile buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir