Van’da kar yağışında mahsur kalanlar kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da yaşanan kar yağışından sonra kırsal kesimlerde tipi nedeniyle mahsur kalan yurttaşları, belediye ekiplerince kurtardı.

Gece saat 00.30 sıralarında Özalp ilçesinden Gürpınar ilçesi Elaçmaz mahallesine gitmek isteyen iki öğretmen yolda etkili olan tipi nedeniyle mahsur kaldı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ulaşan öğretmenler yardım istedi. Yoldan çıkan aracı kurtaran ekipler, öğretmenlere Elaçmaz mahallesine kadar eşlik etti. Yine gece saat 03.00 sıralarında Gürpınar ilçesi Karakoç ve Öveçli Mahalleri arasında yoldan çıkan otomobil ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.

Van’da kar yağışında mahsur kalanlar kurtarıldı - Vanda kar yagisinda mahsur kalanlar kurtarildi 1

Muradiye ilçesine bağlı Sürüyol Mahallesi’nde ise gece saat 02.00 sıralarında rahatsızlanan tansiyon hastası 50 yaşındaki Fatma Cildan’ın yakınları 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi. İlçede etkili olan tipi nedeniyle hastaya ulaşamayan 112 ekipleri,  karla mücadele ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede ambulansa ulaşan belediye ekipleri 2 saatlik zorlu bir çalışmayla yaşlı kadına sağlık ekiplerini ulaştırdı. İlk müdahalesi evde yapılan hasta kadın Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Van’da kar yağışında mahsur kalanlar kurtarıldı - Vanda kar yagisinda mahsur kalanlar kurtarildi 2

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da kar yağışında mahsur kalanlar kurtarıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir