Van’da muhalefet kent için güçbirliği kararı aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erken seçimin gündemden düşmediği, muhalefetin görüşme trafiğini aksatmadığı süreçte Van’daki beş siyasi parti bir araya geldi.

Şehrivan Gazetesinin haberine göre, Muhalefet partilerinin Van İl Başkanları kent için bir araya geldi. Kentte bir ilke imza atan 5 Siyasi Partinin İl Başkanları önce WhatsApp grubu oluşturdu, ardından kent gündemiyle masaya oturdu. Kent sorunlarının çözümü için ortak hareket etme kararı alan partiler “Van’da artık Güzel şeyler olacak” Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık’ın ev sahipliğinde bir toplantı yaptı. Toplantıya CHP il Başkanı Avukat  Seracettin Bedirhanoğlu,  DEVA Partisi İl Başkanı Semra Odabaşı, SAADET Partisi İl Başkanı Özay İlhan ve İYİ Parti il Başkanı Selim Özgökçe katıldı. İl Başkanları mensup oldukları parti görüşlerini bir kenara bırakıp, kentin  sorunları için çözüm yolları aradı.

Ortak payda kendin sorunları oldu

 İl Başkanları yaptıkları ortak açıklamada; “Özellikle İlimizin çözüm bekleyen kronikleşmiş birçok sorununun çözümü için siyasi görüşlerimizi bir tarafa bırakarak ortak hareket etme kararı aldık. Bizim siyasi farklılıklarımız olabilir, ancak söz konusu ilimizin menfaati olduğunda kesinlikle il başkanları olarak ortak hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Serhat News

(sg)


Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da muhalefet kent için güçbirliği kararı aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir