Van’da yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van ve Muğla’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda toplam 175 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken bu suçlara karıştığı tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde satan, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs ve şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 13 Ağustos 2021 tarihinde Başkale ilçesinde yapılan operasyonda 140 paket halinde 71 kilo 326 gram eroin maddesi ele geçirilmiş ve 3 şahıs tutuklanmıştır. 11 Eylül 2021 tarihinde Gürpınar ilçesinde yapılan operasyonda ise 102 paket halinde 104 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirilmiş ve 1 şahıs tutuklanmıştır,” ifadelerine yer verildi.

Başkale ve Gürpınar ilçelerinde yapılan operasyonlar ile ilgili uyuşturucu madde satma suçuna iştirak ettiği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, “İlimiz ve Muğla ilinde 8 Aralık 2021 tarihinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda; 1 adet AK-47 (Kalaşnikof) silah, 1 adet Kalaşnikof şarjör, 12 adet fişek, 1 adet av tüfeği, 6 adet 12 kalibrelik fişek ele geçirilmiş ve 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.” 

(İLKHA)

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir