Vanspor, Hekimoğlu Trabzonspor’a 1-0 yenildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanspor, sezonun 17. haftasında deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor’la oynadığı maçı 1-0 kaybederek, kötü gidişatını sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Trabzon deplasmanında grubun güçlü takımlarından Hekimoğlu Trabzonspor’a 1-0 yenildi.    Maçı orta hakem olarak Ayberk Demirbaş yönetirken, yardımcı hakemliği ise Muhammet Ali Doğan ve Mehmet Kağan Bingül yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Levent Balcı görev yaptı. Ev sahibi ekip sahaya; Özkan Karabulut, Miraç Acer, Onur Akdeniz, Berkay Sefa Kara, Hakan Yavuz, Hakan Yeşil, Yasin Palaz, Mehmet Sak, Hakan Demir, Abdulkadir Beyazit ve Ali Aytemur ilk on biri ile çıktı.

Vanspor ise sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Mete Yıldız, Barış Gök, Furkan Polat, Oktay Aydin, Selim Kayacı, Kubilay Akyüz, Sedat Komi ve Hamza Küçükköylü ilk on biri ile çıktı.

Saat 13.00’te başlayan maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Hekimoğlu Trabzonspor ikinci yarıya daha etkili başladı. 49. dakikada Ahmet Sun takımını öne geçiren golü attı: 1-0.

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Serhat News

(YK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor, Hekimoğlu Trabzonspor’a 1-0 yenildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir