1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vanspor’dan geri vites: Belediye desteği için teşekkür ederiz

Vanspor’dan geri vites: Belediye desteği için teşekkür ederiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vansporun, Van Büyükşehir belediyesi’ni hedef alan açıklamasina yaşanan tepkiler üzerine yönetim geri adım attı.

 

“Van Büyükşehir Belediyesi’nin spor ve gençlik alanındaki destekleri için teşekkür ederiz” denilen açıklamada, “Ancak, gelinen noktada kulübümüzün bazı temel ihtiyaçlarının karşılanmasında Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteği önem arz etmektedir. Özellikle otobüs tahsisi, şoför ve yakıt desteği gibi hayati önem taşıyan yardımların kesilmesi, kulübümüzün operasyonel faaliyetlerini zorlaştırmıştır. Nitekim yarın saat 10:00’da Ankara’ya hareket edecek olan takımımız için otobüs tahsisi yapılmamış ve Ankara’dan araç kiralanmıştır.” Denildi.

 

“Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiği gibi, yasal düzenlemeler doğrultusunda desteğin devam edebilmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile bir protokol yapılması gerektiği anlaşılmaktadır.” Denilen açıklamada şunlara vurgu yapıldı:

“Bugün; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden bahsi geçen protokol özelinde yaptığımız ön değerlendirme neticesinde ise; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün protokolü hayata geçirmek ve prosedürleri görüşmek için girişimde bulunduğu ancak bu girişime Belediyemizin henüz herhangi bir dönüş yapmadığı belirtilmiştir.Vanspor yönetimi olarak, bu protokolün yapılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızı ve iş birliğine açık olduğumuzu bir kez daha ifade ederiz.”

 

Açıklamasının Sonuç bolumunde ise, ”
Vanspor’un başarısı ve devamlılığı için tüm desteklere ihtiyacımız var. Van halkının, belediyemizin ve tüm camiamızın desteği bizim için büyük önem taşımaktadır. Nitekim; Van Büyükşehir Belediyesi de, Vanspor’da Van halkınındır, bu durum tüm kesimler tarafından kabul gören bir gerçektir.” Değerlendirmesine yer verildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’dan geri vites: Belediye desteği için teşekkür ederiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir