1. Haberler
  2. Güncel
  3. VASKİ kentte birikmiş on yıllık sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor

VASKİ kentte birikmiş on yıllık sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, 10 yıldan fazladır içme suyu sıkıntısı yaşayan Edremit ilçesine bağlı Köprüler Mahallesi Kardeşler Mezrasının sorununu çözüme kavuşturdu. 2 bin metre yeni içme suyu hattı çekilen mezra sağlıklı içme suyuna kavuştu.

VASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu İdaresi Daire Başkanlığı ekipleri, ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Edremit ilçesine bağlı Köprüler Mahallesi Kardeşler mezarsının yıllarıdır çözülemeyen su sorunu yapılan çalışma ile son buldu. Yıllardır su sorunu yaşayan ilçe, Mahalle ve mezraları yeni içme suyu hatları ile buluşturan ekipler, Köprüler Mahallesi Kardeşler mezrasının 10 yıldan fazladır süren su sıkıntısını da tamamen çözüme kavuşturdu.

2 bin metre içme suyu hattı çekildi.

VASKİ kentte birikmiş on yıllık sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor - vaski 2 2 Uzun yıllardır su sorunu yaşayan mezra sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen VASKİ ekipleri, yoğun bir çalışma sonrası mezraya 2 bin metre yeni içme suyu hattı çekerek, köylülerin hizmetine sundu. Bu sayede mezra sakinleri kısa süre içinde sağlıklı içme suyuna kavuştu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VASKİ kentte birikmiş on yıllık sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir