1. Haberler
  2. Güncel
  3. VASKİ’de yaşanan kavgaya darp raporu çıktı

VASKİ’de yaşanan kavgaya darp raporu çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde VASKİ Genel Müdürü ve Değirmenarkı Köy Muhtarı ile Köylüler arasında yaşanan arbede sonrası rapor hazırlandı.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (VASKİ) yaşanan olay sonrası, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktorların hazırladığı raporda, Değirmenarkı Köyü Muhtarı Şakir Taşdemir’in oğlu Berhan Taşdemir’in, arbede esnasında darp edildiği, vücudunun çeşitli bölgelerinde eziklerin, çiziklerin, kızarıkların olduğuna dair rapor çıktı.

Değirmenarkı Köyü Muhtarı Şakir Taşdemir, davalarından vazgeçmeyeceğini, kurumların birilerinin değil herkesin yeri olduğunu belirterek, “Oğlum Berhan başta olmak üzere yanımda bulunan bazı vatandaşlar hakarete maruz kaldı. Oğlum Burhan darp raporu aldı. Vücudunun birçok yerinde morluklar ve ezilmeler var. Hayati tehlikesi yok ama hak etmediği hakaretlere maruz kaldı” dedi.

VASKİ Müdürü Ülker Cem Kaplan’ın korumaları tarafından oğlun Burhan Taşdemir’e ters kelepçe takıldığını vurgulayan Taşdemir, “Başka bir odaya götürüldü. Orada çok şiddetli hakaret uğradığı gibi çok ağır bir şekilde korumalar tarafından darp edildi. Yargıya güveniyorum. Yargının gereğini inancım tamdır” diyerek, devleti temsil eden yetkili kişilerin daha olgun, daha sabırlı, daha sükûnetli davranmaları gerektiğini söyledi.

Yargıya intikal eden olayda savcılık kararı bekleniyor. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VASKİ’de yaşanan kavgaya darp raporu çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir