1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. “WPS STARBUCKS LEZZETLERİ” ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN’DA !!

“WPS STARBUCKS LEZZETLERİ” ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN’DA !!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, We Proudly Serve Starbucks olarak Van’da 3 ayrı lokasyonda kapılarını kahve severlere açtı.


Türkiye’de 562 şubesi buluna Starbucks, Arer Coffee aracılığıyla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsü, YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ve Ramada Otel’inde hizmet vermeye başladı. Arer Coffee, Starbucks Van’a getirdiklerini duyurarak, “Kahve lezzetini ve o eşsiz kahve kokusunu üç ayrı lokasyonda hizmet açmış bulunmaktayız. Hem kahve çeşitleri, hem de sahip olduğu popülarite ile kahve severlerin en uğrak durağı olan Starbucks mağazasının, Van ilinde olmayışını, kentimiz adına bir ihtiyaç olarak değerlendirdik ve hem bu ihtiyacı karşılamak, hem de ilimize bir değer katacağı düşüncesiyle böyle bir hizmet vermeye karar verdik. Starbucks mağaza yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kent içerisinde üç ayrı lokasyonda hizmet vermenin gerekliliğine binaen, Arer Coffee Van YYÜ Kampüs, Van YYÜ Araştırma Hastanesi karşısı Tuşba Çarşısı ve Ramada Otel olmak üzere 3 ayrı lokasyonda hizmet vermek başlama kararı aldık” dedi.
“Halkımızla, bu lezzeti buluşturan ilk işletme olmanın mutluluğunu yaşıyor” diyen Arer Coffee, 10 Mart’ta itibariyle hizmet verdiklerin Tuşba Çarşı ve Kampüs cafelerinin açılışlarını 24 Mart’ta yapacaklarını açıkladı.

"WPS STARBUCKS LEZZETLERİ" ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN'DA !! - STARBUCKS2
"WPS STARBUCKS LEZZETLERİ" ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN'DA !! - STARBUCKS3
"WPS STARBUCKS LEZZETLERİ" ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN'DA !! - STARBUCKS5
"WPS STARBUCKS LEZZETLERİ" ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN'DA !! - STARBUCKS6

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“WPS STARBUCKS LEZZETLERİ” ARER COFFEE ARACILIĞIYLA ARTIK VAN’DA !!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir