1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ziya Türk’e aktarılan paralar Van Vakfın toplantısında da gündem oldu

Ziya Türk’e aktarılan paralar Van Vakfın toplantısında da gündem oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayyım döneminde Van Büyükşehir, İpekyolu, Tuşba ve VASKİ başta olmak üzere birçok belediyeden Ziya Türk’e aktarılan paralar Van Vakfının kahvaltısında da gündem oldu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van Kültür ve Dayanışma Vakfı başkanı Avukat Suat Narin Başkanlığında bir heyet Van’a geldi. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini ziyaret edecek olan Vakıf yönetimi, gerçekleştireceği ziyaretler öncesi basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.  Kahvaltıda ilk olarak Vakıf Başkanı Avukat Suat Narin Vakfın yaptığı çalışmalar ve kuruluş amacı hakkında bilgi verdi. Her yıl yüzlerce maddi durumu iyi olmayan öğrenciye burs verdiklerini dile getiren Narin, bundan sonrada bu çalışmalara kararlı bir şekilde devam edeceklerini dile getirdi.

 

Yapılan açıklamadan sonra toplantı soru-cevap şeklinde devam etti. Soru-cevap bölümünde bazı Vakıf yöneticileri belediyelerden gazetecilere destek verilip verilmediği ve son zamanlarda basına yansıyan bazı gazetecilere verilen paralarla ilgili sorular yöneltti. Vakıf yöneticilerinin soruları üzerine söz alan gazeteciler ise verilen paranın gazetecilere eşit dağıtılmadığına dikkat çekerek, “Bu para gazeteciler arasında düzenli dağıtılmadı.  Eğer tarafsız ve adil bir şekilde dağılmış olsaydı bölgedeki bütün basın mensupları rahat bir nefes alırdı. Ama bu paralar sadece bir ekibe dağıtıldı” değerlendirmeleri dikkat çekti.

 

Kahvaltı çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Serhat News

Ziya Türk olayında yeni bir skandal: Reklam şirketi üzerinden de yüzbinlerce TL aktarılmış

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ziya Türk’e aktarılan paralar Van Vakfın toplantısında da gündem oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir