1. Haberler
  2. Güncel
  3. 225 doktordan Trump’a ortak psikolojik teşhis: ‘Kötü huylu narsisizm’

225 doktordan Trump’a ortak psikolojik teşhis: ‘Kötü huylu narsisizm’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkanlık seçimlerine günler kala, 225 tanınmış psikiyatr New York Times gazetesine tam sayfa ilan vererek kamuoyunu Donald Trump konusunda uyardı. Doktorlar, Trump’ın ‘kötü huylu narsisizm’ belirtileri gösterdiğini belirtti.

ABD’de önde gelen 225 psikiyatr, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump’a “kötü huylu narsisizm” teşhisi koydu. Doktorlar, New York Times (NYT) gazetesine verdikleri tam sayfa ilanda, “Ruh sağlığı uzmanları olarak, Donald Trump’ın demokrasi için varoluşsal bir tehdit oluşturduğu konusunda uyarmak gibi etik bir görevimiz var” dedi. İlanda, Trump’ın “ağır, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu” semptomlarını gösterdiği ve bunun “kötü huylu narsisizm” olduğu tanısı yer aldı. Doktorlar, bu durumun Trump’ı aldatıcı, yıkıcı, doğru olmayan şeylere inanan ve tehlikeli bir kişi hale getirdiğini belirterek “Liderlik için kesinlikle uygun değil” dedi.

İlan NYT’de, siyah zemin üzerinde “Trump’ın tehlikeli psikopatolojisine dair 225 ruh sağlığı uzmanından bir mektup” başlığı ile yayımlandı. İlanın parası da, Trump’ın bir ruh sağlığının başkanlık için uygun olup olmadığının sorgulandığı bir kampanya yürüten ‘Anti-Psikopat Siyasi Eylem Komitesi’ (Anti-Psychopath Pac) tarafından ödendi.

225 doktordan Trump'a ortak psikolojik teşhis: 'Kötü huylu narsisizm' - trump aciklama

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
225 doktordan Trump’a ortak psikolojik teşhis: ‘Kötü huylu narsisizm’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir