1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ahmet Özer İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için mi bölge gezisinde?

Ahmet Özer İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için mi bölge gezisinde?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Esenyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Vanlı Prof. Dr. Ahmet Özer bölge illerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Van’da basınla buluşan Özer, yapılan ilk seçimlerde CHP’nın iktidar olacağını belirterek, İmamoğlu’nunda cumhurbaşkanı olacağını imasında bulundu.

Kars, Ardahan başta olmak üzere bölge kentlerine ziyaretlerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Vanlı Prof. Dr. Ahmet Özer, son olarak Van’a geldi. İlk olarak DEM Parti Muradiye ve Çaldıran belediyelerini ziyaret eden Özer, son olarak geldiği Van’da Van Büyükşehir Belediyesini, Van TSO, CHP ve DEM Parti İl örgütlerini ziyaret etti. Özer, ziyaretleriyle ilgili kentte bir otelde basınla bir araya geldi. Gezinin Van ayağının önemli bir anlamı olduğunu dile getiren Özer, Vanlı olduğunu ve hayatı boyunca Van’a hizmet etmek için mücadele ettiğini dile getirdi. Bir dönem Van’da siyaset yapmak istediğini de dile getiren Özer, ancak zamanın ruhunun kendisini Esenyurt’ta belediye başkanı yaptırdığını kaydetti.

 

Özer, “Şimdi yıllardır, DAP uzmanı olarak, Genel sektere olarak, Rektör vekili olarak geldiğim yere şimdi belediye başkanı olarak geldim.

İstanbul-Van arasında köprü kurmak istiyoruz

 

Amacının sadece turistik bir gezi yapmak olmadığını da dile getiren Özer, “benim bu gezimin önemli bir amacı vardır. Van ile İstanbul arasında bir köprü oluşturmak istiyorum. Bu sadece benim düşüncem değil aynı zamanda Sayın İmamoğlu’nun da düşüncesi bir Van masası kurmak istiyoruz. Sayın İmamoğlu bize değer veriyor. Biz de onu seviyoruz. Türkiye için bir şanstır. İnşallah son baharda tekrar Van’a geleceğiz.” dedi.

Ahmet Özer İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için mi bölge gezisinde? - Ahmet Ozer

Van içinde önemli bir lobinin kurulması gerektiğini de aktaran Özer Van kurumlarının bir araya gelerek birbirlerini severek ortak hareket etmelerini istedi.

 

“Halk kimi isterse o olsun”

 

Konuşmasında yapılacak seçimlere de dikkat çeken Özer, yapılacak ilk seçimde CHP’nin iktidar olacağını kaydetti. “Cumhurbaşkanı kim olmalı” diye soran Özer, dinleyenlerden birinin İmamoğlu demesi üzerine Özer, “Ekrem İmamoğlu diyarsa halk yapar. Yapmaz mı bence yapar. Artık bir iktidar değişikliği olmalıdır.” Diye konuştu.

 

Serhat News

Tepki Ver | _zg_n1
0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ahmet Özer İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için mi bölge gezisinde?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir