1. Haberler
  2. Güncel
  3. Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları

Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi, Kavuncu Mahallesi’nde sel felaketlerine karşı önlem alarak dere ıslahı, büz ve menfez çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar, bölgedeki su akışının düzenlenmesi ve olası su taşkınlarının önlenmesi amacıyla hayata geçirildi.

Son dönemde etkili olan yağışlar, bazı mahallelerde taşkınlara ve yolların tahrip olmasına neden olmuştu. Bu kapsamda, Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar sonucunda, yağış öncesi tehlike arz eden yerlerde gerekli çalışmaları yürüterek oluşabilecek can ve mal kaybının önüne geçmiş oldular.

Önceki gece, yolun güvenli olmadığı gerekçesiyle trafiğe kapatılan bölge, yapılan çalışmaların ardından yeniden trafiğe açılacak. İpekyolu Belediyesi, bu tür altyapı iyileştirmeleri ile mahalle sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kavuncu Mahallesi’ndeki dere ıslahı çalışmaları, bölgedeki su yönetimini iyileştirmenin yanı sıra, çevresel etkiyi azaltmayı da amaçlıyor. İpekyolu Belediyesi, bu tür projelerle hem doğal afetlere karşı direnç oluşturmayı hem de halkın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları - belediye 1 Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları - belediye 2 Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları - belediye 3 Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları - belediye 4 Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları - belediye 6

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Belediyeden sağanak yağış öncesi Kavuncu Mahallesi’nde dere ıslahı ve yol çalışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir