1. Haberler
  2. Güncel
  3. Çatak Belediyesi’nden büyük jest: Tamamını ilaçladılar

Çatak Belediyesi’nden büyük jest: Tamamını ilaçladılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Belediyesi’nden ilçe sakinlerine büyük hizmet. Belediye, ilçede bulunan tüm ahırları ilaçlayarak haşarelerle mücadelede büyük bir adım attı.

Hayvancılıkla uğraşanların en büyük sorunu, hayvanlara dadanan haşerelerin hastalığa yol açması ve hayvanlardan da insanlara geçerek ciddi sağlık sorunlarına neden olmasıdır. Bunun bilincinde olan Çatak Belediyesi, ilçede bulunan ahırları ilaçlayarak önemli bir hizmete imza atmış oldu.

Ahır sahipleri belediyenin bu hizmetini büyük bir memnuniyetle karşılarken, her yıl bit, pire ve kenelerden kaynaklı hayvanlarının ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kaldıklarını, zaman zaman bı hastalıkların insanlara da geçtiğini, bunun sonucunda da başta maddi olmak üzere ciddi kayıplar ile karşı karşıya kaldıklarını söylerken, “Belediyenin erken zamanda yaptığı ilaçlama ile bu büyük soruna zamanında müdahale etmiş oldu” ifadelerine yer verildi.

Çatak Belediyesi'nden büyük jest: Tamamını ilaçladılar - IMG 20240804 WA0033
Belediye yetkilileri ise, ilçenin önemli bir hayvancılık merkezi olduğunu, üreticilere yönelik hizmetlerinin devam edeceğini, asıl hedeflerinin üreten bir Çatak olduğunu söyleyerek, “Bu hedefimize ulaşabilmek için üreticiler ile el ele vererek ortaklaşa çalışacağız” dediler.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çatak Belediyesi’nden büyük jest: Tamamını ilaçladılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir