1. Haberler
  2. Güncel
  3. Neslihan Şedal: Dilimizle halaylarımızla mücadelemizi daha da yükselteceğiz

Neslihan Şedal: Dilimizle halaylarımızla mücadelemizi daha da yükselteceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Yerel Yönetimler Kadın Çalıştayı başladı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, her alanda daha çok Kürtçe konuşarak halay çekerek mücadelelerini daha da arttıracaklarını belirterek, kadın mücadelesinin de her geçen gün daha da gelişim kat ettiğini ve dünya kadınlarına örnek olabilecek bir noktaya geldiğini söyledi.

Dem Parti Yerel Yönetimler Kadın Çalıştayı Edremit Dedeman Oteli’nde başladı. Düzenlenen çalıştayı Kürt kadın siyasetçiler Gültan Kışanak ve Sebahat Tuncer , Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, bölge kadın belediye eşbaşkanları, kadın yöneticiler ve kadın aktivistler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, seçimlere değinerek, seçimlerin kendileri için diğer partilerde olduğu gibi geçmediğini kaydederek, “Seçimler bizim için direniş ve mücadele ile geçer. Bizlere ve özellikle Kürt kadını, Kürt halkı büyük saldırılar ile karşı karşıya kaldı. Bu gün de bu saldırılar halen de devam ediyor. Biz bu mücadeleye 3 kadın ile başladık, bugün binlerce kadın ile mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Neslihan Şedal: Dilimizle halaylarımızla mücadelemizi daha da yükselteceğiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir