1. Haberler
  2. Güncel
  3. Fenomenlerden sonra vergi müfettişi de gözaltında

Fenomenlerden sonra vergi müfettişi de gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan operasyonda fenomen Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen’in gözaltına alınmıştı. Gözaltı sonrasında soruşturmada görevli vergi müfettişi de gözaltına alındı. Böylece soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 54’e ulaştı.

25 ilde düzenlenen operasyonlar kapsamında “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama”, “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlamalarıyla gözaltına alınan 54 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de gözaltına alındığı soruşturmada yeni detaylara ulaşıldı.

Vergi müfettişi gözaltında

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, “1,5 milyar liralık Güngen ailesinin şirketlerine ait para trafiğinde, soruşturmayı yürüten Mali Şube Müdürlüğü ekipleri hayatın olağan akışına ters olarak yorumluyordu. Peki burada bir kara para açıklaması mı vardı? İşte bunu soruşturmakla görevli vergi müfettişinin de özellikle Neslihan Güngen ile kayıt dışı görüşmeler yaptığı, buluşmalar yaptığı tespit edildi. Ve bu anlamda da bu olayı soruşturmak görevli vergi müfettişi de dün akşam saatleri itibari ile gözaltına alındı” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenomenlerden sonra vergi müfettişi de gözaltında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir