1. Haberler
  2. Güncel
  3. Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor

Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın kalabalık mahallelerinden olan Süphan Mahallesi, Van Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi’nin ortak çalışması ile modern yollara kavuşuyor.

Van’da göç sonucu oluşan ve kalabalık nüfusu ile ön plana çıkan mahallelerden olan Süphan Mahallesi yıllarca hizmet alamamaktan şikayet etti. Şimdilerde iki belediyenin ortak girişimi ile yeni yollarına kavuşuyor.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Belediyesi’nin ortak çalışması sonucunda Süphan Caddesi’nde yapılacak asfalt çalışması için son hazırlıklar tamamlanıyor.

Genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından malzeme serme, sıklaştırma ve dolgu işlemlerinin devam ettiği Süphan Mahallesi’nde çalışmalar hızlandırıldı.

Süphan Caddesi’nde başlatılan asfalt öncesi yol genişletme ve alt yapı çalışmalarında sona gelinirken, yapılan çalışma sonucunda Caddesinin modern bir görünüme kavuşacağı ve mahallenin çehresinin değişeceği belirtildi. Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor - suphan yolu 2 Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor - suphan yolu 4 Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor - suphan yolu 1

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Her iki belediye el birliği ile Süphan Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir