1. Haberler
  2. Güncel
  3. Iğdır Belediyesi kentin çehresini değiştiriyor

Iğdır Belediyesi kentin çehresini değiştiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır’da açtığı yeni yollar ile kentin çehresini değiştiren Iğdır Belediyesi, tali yolları dahi olmayan mahallelere yönelik yol sorununu hallediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Iğdır Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek hizmetlere imza atıyor.

Kent içi sorunlar kadar, ulaşım hizmetlerine de yönelen belediye, kentin önemli sorunlarının başında gelen yol sorununa el atarak bu sorunu köklü olarak çözmeyi esas aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Iğdır Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Nuri Güneş, Iğdır’ın önemli mahallelerinden olan Emek Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Güneş, “Tasarruf tedbirleri adı altında ekonomik engellerle ile karşı karşıyayız. Bunun yanı sıra, kangrenleşen ve neredeyse hiçbir şeyi çözemeyen bir bütçeye sahibiz. Ayrıca makine parkımız da iş görebilecek nitelikten uzak. Fakat tüm bu olumsuzluklara rağmen, tüm imkanlarımızı zorlayarak, hatta yokluktan var ederek mevcut ekip ve ekipmanlarla temel hizmetlerin önündeki engelleri hızlıca kaldırıp yaşanabilir-aydınlık bir Iğdır inşa ediyoruz. Bu anlamda büyük bir kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güneş, Özgür Mahallesi ve Karaağaç Mahallesindeki yol açma çalışmalarının devam ettiğini, bu programa paralel olacak şekilde tali ulaşım yolu dahi olmayan Emek Mahallesinde de yol açma ve altyapı öncesi hazırlık çalışmalarına başlandığını söyledi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Iğdır Belediyesi kentin çehresini değiştiriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir