1. Haberler
  2. Güncel
  3. İmam-astsubay aşkı haberinde flaş gelişme

İmam-astsubay aşkı haberinde flaş gelişme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da kadın astsubay ile cinsel ilişkiye girdikten sonra darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvuran imam İkram Sorguç açığa alındı. 

İddialara göre Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli kadın astsubay eşinden boşandıktan sonra Bitlis’te yaşayan İmam İkram Sorguç ile sevgili oldu.  Astsubay K., imamın cinsel birliktelik teklifine karşılık para istedi. İmam Sorguç’un da bu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Parasını ödemedi iddiası

Ancak, cinsel ilişki sonrası imamın parayı ödememesi üzerine öfkelenen astsubayın, emri altındaki jandarma uzman çavuşlara imamı gasp ettirdiği ve dövdüğü ileri sürüldü. İmamın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı, Gül K. ile 2 jandarma personeli gözaltına alınarak tutuklandı.

İmam açığa alındı

Olaydan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı, İmam İkram Sorguç hakkında “açığa alınma” kararı verdi. Olayın incelenmesi için Diyanet 2 müfettiş görevlendirdi.

Müfettişlerin tarafları dinleyerek, önümüzdeki günlerde konu ile ilgili rapor hazırlaması bekleniyor. Hazırlanacak rapor doğrultusunda imamın görevine dönüp dönmeyeceği netleşecek.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmam-astsubay aşkı haberinde flaş gelişme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir