1. Haberler
  2. Dünya
  3. İngiliz siyasetçiden Demirtaş’a teşekkür mesajı

İngiliz siyasetçiden Demirtaş’a teşekkür mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz siyasetçi Jeremy Corbyn, genel seçimlerde kendisine başarı dileyen Selahattin Demirtaş’a sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla teşekkür etti.

İngiltere İşçi Partisi’nin eski lideri ve 4 Temmuz’da yapılacak erken genel seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olan Jeremy Corbyn, Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın kendisine gönderdiği destek mesajına sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Jeremy Corbyn, Selahattin Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’nden gönderdiği destek mektubunun Türkçe ve İngilizce versiyonlarının fotoğrafıyla birlikte paylaştığı mesajında, şu ifadeleri kullandı: “Haksız bir şekilde tutukluğunun devam ettiği Türk hapishanesinden yazdığı destek mektubu için Selahattin Demirtaş’a teşekkürler. Türkiye’de – ve dünya çapında – özgürlük, barış ve adalet için yürütülen mücadele galebe çalmalı.”

‘Özgür zamanlarda görüşmek dileğiyle’

Demirtaş, Corbyn’e mesajında şöyle demişti: “Sevgili Jeremy; 4 Temmuz’da yapılacak seçimlerde hepinize başarılar diliyor, İngiltere’deki dostlarımızın da sizi tüm güçleriyle destekleyeceklerine inanıyorum. Özgür zamanlarda görüşmek dileğiyle, selam sevgilerimle…”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngiliz siyasetçiden Demirtaş’a teşekkür mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir