1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı

İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temizlik çalışmalarını mahallelere kaydıran İpekyolu Belediyesi, akşam saatlerinden itibaren başlattığı çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürdü. Belediye yetkilileri, mahalle aralarında yaptıkları çalışmalarda yüksek miktarda çöp toplandığına işaret ettiler.

İpekyolu Belediyesi temizlik ekibi, çalışmalarını mahalle aralarına kaydırarak biriken çöpleri topladılar. Uzun zamandır kaba çöplerin toplanmadığı, rüzgarın etkisi ile bu çöplerin kentin geneline yayıldığını dile getiren belediye yetkilileri, temiz bir çevre için çalışmalarını kent geneline yayacaklarını ve her mahalleye, sokağa girerek kaba çöpleri toplayacaklarını söylediler.

Kentte ciddi düzeyde temizlik bilincine ihtiyaç olduğunu dile getiren belediye yetkilileri, bunun için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söylediler.

Çöpleri temizleyerek temiz bir çevreye ulaşamayacaklarını söyleyen Belediye Eşbaşkanaları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, kirletmemek kadar temiz çevre bilincinin toplumsal bilince dönüştürülmesinin önemine dikkat çektiler.

Mahalle aralarında çok ciddi düzeyde çöp biriktiğine dikkat çeken eşbaşkanlar, bu konuda her kesin gerekli hassasiyeti göstermesinin önemine dikkat çektiler.

İpekyolu Belediyesi temizlik ekipleri akşam saatlerinde Niyazi Türkmen Lisesi’nden kışlaya doğru olan mıntıka ile Orhan Doğan Caddesi’nde temizlik çalışması yürüttüler. İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı - ipekyolu temizlik ekibi 2 İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı - ipekyolu temizlik ekibi 3 İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı - ipekyolu temizlik ekibi 4 İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı - ipekyolu temizlik ekibi 5 İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı - ipekyolu temizlik ekibi 6

Serhat News

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyolu Belediyesi mahallelere el attı, çalışmalar geceden başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir