1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpekyolu Belediyesi’nden Mamedik’e acil müdahale

İpekyolu Belediyesi’nden Mamedik’e acil müdahale

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van İpekyolu Çalımlı (Aranik) Mahallesi’ne bağlı Yeni Çavuş (Mamedik) mezrasında meydana gelen maddi hasarlı sel felaketine İpekyolu Belediyesi acil müdahalede bulunarak, selden kaynaklı oluşan toprak ve çamuru temizledi..

Van’da mevsim normallerinin üzerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oluyor. Van’ın Özalp ilçesinden sonra bu kez de İpekyolu ilçesine bağlı yerleşim yerlerinde hasarlı sel felaketi meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı sel felaketinde hasar oluşurken, İpekyolu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Afet İşleri Müdürlüğü ekiplerinin birlikte ve organize bir şekilde sel felaketinin meydana gelmesi ile birlikte olay bölgeye intikal ederek müdahale etti. Böylece yürütülen çalışmalar sonucunda selden etkilenen mahalleye hızlı bir şekilde yardım eli uzatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından selden kaynaklanan toprak ve çamurun temizlenmesinde yoğun bir çaba sarf edildi.

İpekyolu Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü ekipleri ise selden etkilenen halkla bir araya gelerek ihtiyaçları yerinde dinledi ve gerekli işlemlerin yürütülmesi için çalışmalara başladı.

İpekyolu Belediyesi, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın ve acil durumlarda hızlı müdahale etmenin önemiyle halkın her zaman yanında olduğunu bir kez daha göstererek selden etkilenen tüm halka geçmiş olsun dileklerini iletti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyolu Belediyesi’nden Mamedik’e acil müdahale
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir