1. Haberler
  2. Güncel
  3. İran’ın yeni Camhurbaşkanından Hamaney’ye uyarı: İsrail’e yönelik saldırıdan kaçın

İran’ın yeni Camhurbaşkanından Hamaney’ye uyarı: İsrail’e yönelik saldırıdan kaçın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tırmanmakta olan İran-İsrail geriliminde İran’ın misillemesi beklenirken, İran’ın yeni seçilen Cumhurbaşkanı Pezeschkian dinşmlider Ayetullah Hamamey’ye yönelik açıklamada bulunarak, İsrail’e karşı saldırgan eylemlerden uzak durmasını, ülke ekonomisini düşünmesini istedi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeschkian, Dini Lider Hamaney’i İsrail’e karşı saldırgan eylemlerden kaçınmaya çağırdı ve ülke ekonomisi ve geleceği için potansiyel olarak yıkıcı sonuçlar konusunda uyarıda bulundu. Bu, İran muhalif kanalı Iran International tarafından kaynaklarına atıfta bulunularak bildirildi. Peseschkian’ın, İsrail’in İran’ın ulusal altyapısına ve enerji kaynaklarına yönelik misilleme saldırılarının ekonomiye ciddi zararlar verebileceğini ve hatta ülkenin çöküşüne yol açabileceğini vurguladığı kaydedildi. Makalede, “Hamaney bu uyarı hakkında henüz yorum yapmadı” denildi.

Buna ek olarak kaynak, Peseschkian’ın, olası önemli sosyal ve ekonomik koşullara rağmen İsrail’e kararlı bir askeri yanıt vermekte ısrar eden İslam Devrim Muhafızları Birliği’nin (IRGC) baskısıyla karşı karşıya olduğunu bildiriyor

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İran’ın yeni Camhurbaşkanından Hamaney’ye uyarı: İsrail’e yönelik saldırıdan kaçın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir